Dit is het nieuws

Gezellig netwerken en badmintonnen op bedrijventoernooi

Op maandagavond 9 oktober werd in de Maaspoort Den Bosch voor de 8ste maal het badminton bedrijventoernooi georganiseerd. Het bedrijventoernooi is de ideale combinatie van een sportief event en netwerken in een fraaie entourage. Onder het genot van een hapje en een drankje streden 16 teams om de felbegeerde prijzen.

In poule A waarin bedrijven met spelers uit de competitie speelden was de winst voor Badminton Club ‘s-Hertogenbosch. In poule B ging de eerste prijs naar Yakult.

We kijken terug op een geslaagde avond en willen graag alle deelnemende bedrijven bedanken voor hun deelname. Dank DataWeb, Motivaction, Ensior BV, Arcadis, Idexx, NPSB Kantoor, ADC, BCH, Yakult, CM.com, BONDcenter, ASML, Maaspoort Den Bosch en Badminton Nederland.

Kijk hier voor alle foto's.

Nieuws

Duo Jille/Seinen prolongeert titel vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de titel veroverd in het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open 2023. De Nederlandse vrouwen (WR-32), als eerste geplaatst in Maaspoort Den Bosch, wonnen in de finale op overtuigende wijze met 21-9 en 21-13 van Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow (WR-256) uit Denemarken. Daarmee wisten Jille en Seinen hun titel van vorig jaar te prolongeren.

Lees meer
Jille/Seinen naar finale vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de finale bereikt van het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open. In de Maaspoort Den Bosch waren de titelverdedigers (WR-32) in de halve finale met 21-16 en 22-20 te sterk voor het Engelse koppel Lizzie Tolman/Estelle van Leeuwen (WR-111).

Lees meer
Mixkoppels Buijk/Van Buiten en Tirtosentono/Van der Lecq naar halve finale

Op de Yonex Dutch Open 2023 in Maaspoort Den Bosch hebben twee Nederlandse mixkoppels de halve finale bereikt. Andy Buijk en Kelly van Buiten (WR-120) wonnen na drie spannende games met 18-21, 22-20 en 21-13 van Lucas Renoir/Tea Marguiritte (WR-218) uit Frankrijk.

Lees meer
Kweekel na winst op Mahmoud naar kwartfinale Yonex Dutch Open

Joran Kweekel heeft de kwartfinale bereikt van het mannenenkel op de Yonex Dutch Open 2023 in Maaspoort Den Bosch. In de achtste finale versloeg de nummer 89 van de wereld in een Nederlands onderonsje Aram Mahmoud (WR-281) met 11-21, 21-16 en 21-13.

Lees meer
Bekijk meer