Dit is het nieuws

Bezoek de Yonex Dutch Open met jouw vereniging in sfeervolle Maaspoort

20% korting op tickets, mooie verenigingsactie en leuke side events

Beleef van 23 tot en met 27 oktober 2024 internationaal topbadminton in Maaspoort Den Bosch bij de 75e editie van de Yonex Dutch Open. We ontvangen graag weer veel badmintonfans bij de Yonex Dutch Open in een sfeervolle Maaspoort Den Bosch, die tot een mooie badmintonarena wordt omgebouwd. En kom vooral ook onze TeamNL badmintonners aanmoedigen en genieten van internationale topbadmintonners.

Terugblik 2023 ‘mooie badmintonsfeer in Maaspoort Den Bosch’

Om weer even in de stemming te komen vind je hier de aftermovie van de Yonex Dutch Open 2023: Sfeerimpressie - Yonex Dutch Open

Speciale 75e editie ticketactie voor verenigingen

Ter gelegenheid van de 75e editie kunnen lid-verenigingen 6 tickets voor € 75,- (€ 12,50 per ticket) bestellen voor zaterdag 26 en/of 27 oktober. De tickets kunnen over deze dagen verdeeld worden. Je moet per bestelling minimaal 2 tickets kopen.

Bestel ze via de volgende link: Verenigingsactie Yonex Dutch Open 2024 - CM.com

20% korting op jouw bestelling (t/m 15 juli)

Om de 75e editie te vieren ontvang je t/m 15 juli 20% korting op jouw bestelling. Ook zijn er speciale prijzen voor week en weekend passe-partouts, jongeren, studenten, jeugd t/m 12 jaar (gratis) en verenigingen (zie hieronder)

De kortingscode is: YDO2024-7520

Dus bestel snel op Tickets - Yonex Dutch Open

Leuke side events

Tijdens de Yonex Dutch Open worden weer veel side events georganiseerd, zoals de TeamNL-tourdag, bedrijventoernooi, Kids Day, Dubbel Recreanten Team Toernooi (DRTT), TeamNL-fandag, Jeugdclinics en Yonex Dutch Open Experience. Zie voor meer info op www.dutchopen.nl bij ‘side events’.

Sterk deelnemersveld verwacht

Met de verplaatsing van de Yonex Dutch Open van week 41 naar week 43 verwachten wij een sterk deelnemersveld, omdat er tegelijkertijd minder concurrerende toernooien plaatsvinden en het evenement tussen twee sterke toernooien in Europa plaatsvindt.

@yonexdutchopen op Instagram

Voor de Yonex Dutch Open is een aparte Instagram pagina gemaakt. Hier posten we nieuws over de Yonex Dutch Open en de side events die in aanloop naar en tijdens het event georganiseerd worden.

Nieuws

Bezoek de Yonex Dutch Open met jouw vereniging in sfeervolle Maaspoort

20% korting op tickets, mooie verenigingsactie en leuke side events

Lees meer
Kaartverkoop Yonex Dutch Open 2024 van start!

Vanaf heden kun je tickets kopen voor de 75e editie van het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland! Eind oktober is Maaspoort Den Bosch het decor voor de jubileumeditie! Scoor nu tot en met 26 mei jouw ticket(s) met 25% korting!

Ga hier naar de ticketverkoop.

Lees meer
Nog een half jaar tot de 75e Yonex Dutch Open

Over precies een half jaar gaat de 75e editie van de Yonex Dutch Open van start. Maaspoort Den Bosch vormt van 23 tot en met 27 oktober 2024 het decor voor het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland. Binnenkort start de kaartverkoop, stay tuned!

Lees meer
Duo Jille/Seinen prolongeert titel vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de titel veroverd in het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open 2023. De Nederlandse vrouwen (WR-32), als eerste geplaatst in Maaspoort Den Bosch, wonnen in de finale op overtuigende wijze met 21-9 en 21-13 van Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow (WR-256) uit Denemarken. Daarmee wisten Jille en Seinen hun titel van vorig jaar te prolongeren.

Lees meer
Bekijk meer