Bezoekers

We verwelkomen je graag op de 75e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Als bezoeker van het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland geniet je niet alleen van topbadminton, maar kun je ook deelnemen aan een van de vele side events en onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met jouw badmintonvrienden uit het land. Daarnaast maak je met jouw ticket ook nog eens kans op mooie prijzen. Hierover word je t.z.t. over geïnformeerd.

Tickets

Alle informatie over de ticketverkoop van de Yonex Dutch Open kun je hier vinden. We hebben een aantal mooie ticketacties.

Routebeschrijving

De 75ste editie van de Yonex Dutch Open wordt gehouden in de Maaspoort Den Bosch. Het is een prachtige accommodatie die goed bereikbaar is en zich uitermate goed leent voor een mooi badmintonfeest.

Praktische informatie

Maaspoort Den Bosch
Marathonloop 1
5235 AA ‘s-Hertogenbosch
(073) 649 42 22

Parkeren en openbaar vervoer

Maaspoort Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers en is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en de A59. De locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo vertrekt er iedere 10 minuten een bus vanaf station ’s-Hertogenbosch.

Voor een routebeschrijving naar Maaspoort klik dan hier.

Weekend: betaald parkeren (koop je parkeerticket vooraf, zie hieronder)

In het weekend (26 en 27 oktober) moet er vanwege de verwachte drukte het verkeer in goede banen geleid worden rondom de Maaspoort Den Bosch. Op deze dagen kost het parkeren bij de Maaspoort Den Bosch €12,50,- per auto. Kom je 2 dagen dan kun je een weekendticket kopen voor € 20,- per auto. Via ons ticketsysteem kun je vanaf 1 september een parkeerticket aanschaffen.