Dit is het nieuws

Jille/Seinen naar finale vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de finale bereikt van het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open. In de Maaspoort Den Bosch waren de titelverdedigers (WR-32) in de halve finale met 21-16 en 22-20 te sterk voor het Engelse koppel Lizzie Tolman/Estelle van Leeuwen (WR-111).


Zondag spelen de Nederlandse vrouwen in de eindstrijd tegen Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow uit Denemarken.

Van der Lecq/Tirtosentono dichtbij finale
In het gemengddubbel waren Ties van der Lecq en Alyssa Tirtosentono (WR-380) dichtbij een plek in de finale. In een spannende partij waarbij het Nederlandse duo twee match points kreeg werd er uiteindelijk met 22-24, 23-21 en 21-15 verloren van Callum Hemming/Estelle van Leeuwen (WR-90) uit Engeland. Het andere Nederlandse duo Andy Buijk/Kelly van Buiten (WR-120) speelde een sterke eerste game tegen het Deense koppel Rasmus Espersen/Amalie Cecilie Kudsk (WR-164) maar verloor met 22-20 en 21-8.
In de halve finale van het mannendubbel won Ruben Jille met zijn Franse partner Julien Maio (WR-385) de eerste game met 21-14 van Rory Easton/Zach Russ (WR-63) uit Engeland, maar in het vervolg waren de Engelsen met 21-17 en 21-15 te sterk.

Kijk hier voor alle uitslagen.

Nieuws

Bezoek de Yonex Dutch Open met jouw vereniging in sfeervolle Maaspoort

20% korting op tickets, mooie verenigingsactie en leuke side events

Lees meer
Kaartverkoop Yonex Dutch Open 2024 van start!

Vanaf heden kun je tickets kopen voor de 75e editie van het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland! Eind oktober is Maaspoort Den Bosch het decor voor de jubileumeditie! Scoor nu tot en met 26 mei jouw ticket(s) met 25% korting!

Ga hier naar de ticketverkoop.

Lees meer
Nog een half jaar tot de 75e Yonex Dutch Open

Over precies een half jaar gaat de 75e editie van de Yonex Dutch Open van start. Maaspoort Den Bosch vormt van 23 tot en met 27 oktober 2024 het decor voor het grootste internationale badmintontoernooi van Nederland. Binnenkort start de kaartverkoop, stay tuned!

Lees meer
Duo Jille/Seinen prolongeert titel vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de titel veroverd in het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open 2023. De Nederlandse vrouwen (WR-32), als eerste geplaatst in Maaspoort Den Bosch, wonnen in de finale op overtuigende wijze met 21-9 en 21-13 van Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow (WR-256) uit Denemarken. Daarmee wisten Jille en Seinen hun titel van vorig jaar te prolongeren.

Lees meer
Bekijk meer