Dit is het nieuws

Bezoek de Yonex Dutch Open Experience

Beleef de Yonex Dutch Open op een unieke manier met de Yonex Dutch Open Experience! De wedstrijdhal van Maaspoort Den Bosch wordt omgebouwd tot Experience Center. Hier kun je jouw bedrijfspresentaties, workshops of bijeenkomsten organiseren. De gehele ruimte is aangekleed met badminton gerelateerde attributen voor een complete badmintonbeleving.

Yonex Dutch Open Experience in het kort (mogelijk van 9 t/m 15 oktober)
• Ontvangst tot 30 personen.
• Tot maximaal 2 uur.
• Inclusief koffie, thee, fris en een mini Bossche Bol.

Doelgroepen
• Badmintonverenigingen.
• Bedrijven.
• Maatschappelijke organisatie.
• Scholen.

Pakketten
Er zijn 3 basispakketten, Snel, Sportief en Sociaal, maar een pakket is ook op maat samen te stellen. Neem hiervoor contact op met Bart Mees van Maaspoort Den Bosch, b.mees@s-hertogenbosch.nl.

Vaste onderdelen van ieder pakket
• Ontvangst met mini Bossche Bol.
• Koffie, thee, water.
• Inhoudelijke presentatie over de Yonex Dutch Open vanuit een eventmanager van Maaspoort Den Bosch.
• Kijkje achter de schermen & rondleiding.

Meer info & contact
Lees er meer over in de brochure van de Yonex Dutch Open Experience.
Interesse? Neem contact op met Bart Mees van Maaspoort Den Bosch, b.mees@s-hertogenbosch.nl.

Nieuws

Duo Jille/Seinen prolongeert titel vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de titel veroverd in het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open 2023. De Nederlandse vrouwen (WR-32), als eerste geplaatst in Maaspoort Den Bosch, wonnen in de finale op overtuigende wijze met 21-9 en 21-13 van Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow (WR-256) uit Denemarken. Daarmee wisten Jille en Seinen hun titel van vorig jaar te prolongeren.

Lees meer
Jille/Seinen naar finale vrouwendubbel

Debora Jille en Cheryl Seinen hebben de finale bereikt van het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open. In de Maaspoort Den Bosch waren de titelverdedigers (WR-32) in de halve finale met 21-16 en 22-20 te sterk voor het Engelse koppel Lizzie Tolman/Estelle van Leeuwen (WR-111).

Lees meer
Mixkoppels Buijk/Van Buiten en Tirtosentono/Van der Lecq naar halve finale

Op de Yonex Dutch Open 2023 in Maaspoort Den Bosch hebben twee Nederlandse mixkoppels de halve finale bereikt. Andy Buijk en Kelly van Buiten (WR-120) wonnen na drie spannende games met 18-21, 22-20 en 21-13 van Lucas Renoir/Tea Marguiritte (WR-218) uit Frankrijk.

Lees meer
Kweekel na winst op Mahmoud naar kwartfinale Yonex Dutch Open

Joran Kweekel heeft de kwartfinale bereikt van het mannenenkel op de Yonex Dutch Open 2023 in Maaspoort Den Bosch. In de achtste finale versloeg de nummer 89 van de wereld in een Nederlands onderonsje Aram Mahmoud (WR-281) met 11-21, 21-16 en 21-13.

Lees meer
Bekijk meer