Arrow
Arrow

Verruiming KORTINGS-actie Yonex Dutch voor verenigingen

Nog een paar dagen en dan barst het badmintongeweld los in Nederland tijdens de Yonex Dutch Open 2021.

Verruiming verenigingsactie, van 4 naar 8 goedkope tickets

Verenigingen die aangesloten zijn bij Badminton Nederland kunnen nu tegen gereduceerd tarief maximaal 8 i.p.v. 4 tickets kopen voor de zaterdag 16 oktober (kwart- en halve finales) en/of zondag 17 oktober (finales) aanschaffen voor de Yonex Dutch Open.

Klik hier voor deze speciale verenigingstickets:

Mooi internationaal deelnemersveld

Met deelnemers uit 40 landen hebben is er een mooi internationaal deelnemersveld met in ieder onderdeel spelers uit de top 50 van de wereld. Meest opvallende in het mannenenkel is nummer 24 van de wereld Lakshya Sen (India) nummer 1 geplaats. Het verdedigt hiermee de titel van de Yonex Dutch Open 2019. Ook oud winnaar Ajay Jayaram (India) is van de partij en 6e geplaatst.

Piek en Tabeling 1e geplaatst in gemengddubbel

In het gemengde dubbel gaan Selena Piek en Robin Tabeling hun Yonex Dutch Open titel verdedigen. van 13 t/m 17 oktober. Ze zijn 1e geplaatst.

Aram Mahmoud start in kwalificatie

In het mannenenkel zal Aram Mahmoud (deelnemer aan de OS 2020 in het Refugee team) zich via de kwalificatie naar het hoofdtoernooi moeten knokken en Nederlandse eer hoog moeten houden.

De Visch Eijbergen en Mahulette strijden voor finaleplekken

In het vrouwenenkel is staan de Nederlands vrouwen Soraya de Visch Eijberen 6e en Gayle Mahulette 9e geplaatst en strijden zij voor een plek in het finaleweekend.

Nederlandse talenten in mannendubbel

In het mannendubbel moeten de Nederlandse talenten zich via het kwalificatie toernooi zien te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

Nieuw duo in vrouwendubbel

In het hoofdtoernooi strijden 4 Nederlandse duo’s voor de prijzen. Nieuw koppel is Seinen en Jille. Seinen heeft op de Olympische Spelen gedubbeld met Piek en hebben daar de kwartfinale gehaald.

Klik hier voor de loting: https://www.dutchopen.nl/deelnemersveld/

Yonex aanbiedingen, stands, horeca, side-events en fototentoonstelling

Een bezoek aan de Yonex Dutch Open is meer dan alleen topbadminton. Tosportcentrum Almere wordt omgebouwd tot ware badmintonarena, met een diversiteit aan horeca, leuke verkoopstands waaronder een grote Yonex stand van BeeS-Sport met mooie aanbiedingen van Yonex producten en de ander standhouders, zoals MAMS Coffee, Nightwatch en FIT Sportbalsem.

Ook is er een mooie fototentoonstelling in het kader van het 90-jarig bestaan van Badminton Nederland.