Arrow
Arrow

Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT)

Inschrijving MRTT 2022 geopend

Na twee jaar van beperkingen is het dit jaar weer mogelijk om een landelijk recreanten toernooi te organiseren. Het organisatieteam hoopt natuurlijk dat zij weer vele deelnemers kunnen begroeten bij dit prachtige toernooi met de unieke mogelijkheid om topbadminton bij de finales van de Yonex Dutch Open 2022 te kijken.

Het 10e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland zal plaatsvinden op zondag 16 oktober 2022 in Almere.

Het is bij uitstek een toernooi voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en evt. gastspelers. Of je de juiste speelsterkte hebt voor dit toernooi, moet door jullie zelf bepaald worden, waarbij wij ervan uitgaan dat dit plaats vindt op basis van de eigen ervaring en kennis. Het is immers een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat.

Opzet van de MRTT

Voor degenen die het toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg:

Tijdens dit toernooi speel je met je team gedurende de dag mixed-dubbel partijen, waarbij je zelf bepaalt welke spelers uit het team welke wedstrijd spelen. Het spelen vindt plaats volgens een doordraaiend speelschema. Elke wedstrijd heeft een vaste speeltijd. Het gaat dus om zoveel mogelijk spelen, want je team wordt nooit uitgeschakeld.

Yonex Dutch Open

Het toernooi wordt gelijktijdig georganiseerd met de Yonex Dutch Open, waardoor er een mogelijkheid is om topbadminton in hetzelfde complex te bekijken. Want met jouw deelname aan het MRTT, krijg je gratis toegang tot de finaledag van de 73e Yonex Dutch Open. De combinatie van veel zelf spelen en het bekijken van de finalewedstrijden op topniveau van de Yonex Dutch Open maakt deze dag tot een uniek evenement!

Inschrijven voor het MRTT t/m 16 september

Voor het inschrijven op dit toernooi kan gebruikt worden gemaakt van een formulier op de volgende website: www.mrtt.nl

Alle inschrijvingen dienen uiterlijk voor 16 september 2022 binnen zijn of zoveel eerder als het benodigd aantal teams (maximaal 36) is bereikt.