Arrow
Arrow

Kom Selena Piek en Robin Tabeling aanmoedigen bij de Yonex Dutch Open

In het gemengddubbel gaan Selena Piek en Robin Tabeling hun Yonex Dutch Open titel verdedigen. Hieronder nodigen ze jou uit om ze aan te komen moedigen.

Win leuke prijzen met jouw ticket van de Yonex Dutch Open
Koop je ticket voor 7 oktober om kans te maken op leuke prijzen met jouw ticket. Koop eerst jouw ticket (zie knop hieronder) en vul vervolgens hier jouw gegevens in.

Mooi internationaal deelnemersveld
Met deelnemers uit 40 landen hebben is er een mooi internationaal deelnemersveld met in ieder onderdeel spelers uit de top 50 van de wereld. Meest opvallende naam in het mannenenkel is nummer 24 van de wereld, Lakshya Sen (India) en tevens als eerste geplaatst. Hij verdedigt hiermee de titel van de Yonex Dutch Open 2019. Ook oud-winnaar Ajay Jayaram (India) is van de partij en is 6e geplaatst.

In het mannenenkel zal Aram Mahmoud (deelnemer aan de OS 2020 in het Refugee team) zich via de kwalificatie naar het hoofdtoernooi moeten knokken en Nederlandse eer hoog moeten houden.

In het vrouwenenkel is staan de Nederlandse vrouwen Soraya de Visch-Eiberen 6e en Gayl Mahulette 9e geplaatst en strijden zij voor een plek in het finaleweekend.

Klik hier voor alle deelnemers en de loting.

Yonex aanbiedingen, stands, horeca, side-events en fototentoonstelling
Een bezoek aan de Yonex Dutch Open is meer dan alleen topbadminton. Tosportcentrum Almere wordt omgebouwd tot ware badmintonarena, met een diversiteit aan horeca, leuke verkoopstands waaronder een grote Yonex stand van BeeS-Sport met mooie aanbiedingen van Yonex producten en de ander standhouders, zoals MAMS Coffee, Nightwatch en FIT Sportbalsem.

Ook is er een mooie fototentoonstelling in het kader van het 90-jarig bestaan van Badminton Nederland.