Arrow
Arrow

Wie volgt Amazing Oriëntal en FIT, en wordt ook vriend van de Yonex Dutch Open?

Amazing Oriëntal , een Aziatische supermarktketen, is ‘bronzen’ vriend geworden van de Yonex Dutch Open 2016. Tevens leveren zij, net als vorig jaar, de shirts voor de lijnrechters en de shirts voor de kinderen die de halve finalisten en finalisten begeleiden bij het opmarcheren.

Ook FIT Sportbalsem is net als vorig jaar weer ‘bronzen’ vriend van de Yonex Dutch Open 2016 geworden. Zij zijn ook aanwezig met een stand bij de Yonex Dutch Open.

Bij het internationale badmintonevenement Yonex Dutch Open, dat plaatsvindt van 11 t/m 16 oktober in Topsportcentrum Almere, kun je je als bedrijf/ondernemer profileren bij de bezoekers en volgers van het evenement, leden van Badminton Nederland en andere ondernemers. Vanaf € 500,- kun je vriend / sponsor worden van de Yonex Dutch Open. Je wordt als vriend uitgenodigd op de finaledag zondag 16 oktober als VIP. Graag verbinden wij zoveel mogelijk ondernemers als vriend/sponsor aan de Yonex Dutch Open.

Voor € 500,- ben je ‘bronzen’ vriend van de Yonex Dutch Open en ontvang je:

  • Vermelding op sponsor/vriendenbanner
  • Logo inhet  programmaboekje
  • Vermelding op website
  • 2 Vip-arrangementen voor de finaledag
  • 4 Toegangskaarten
  • Deelname met een team op 13 oktober aan het Met en Co-bedrijventoernooi

Voor meer mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld ook boarding rondom de TV banen, verwijzen we je graag naar de sponsorbrochure: http://www.dutchopen.nl/wp-content/uploads/2015/05/YDO2016-sponsorfolder-web.pdf.

De Yonex Dutch Open 2016 is het enige BWF Grand Prix-toernooi dat Nederland kent, met gegarandeerd internationaal topbadminton. Dit jaar kent het toernooi een sterke bezetting, met spelers uit de hele wereld en met name uit Europa en Azië. Ook Nederland is sterk vertegenwoordigd met o.a. het vrouwendubbel Selena Piek / Eefje Muskens, winnaar van zilver bij de EK 2016 en reikend tot de kwartfinale op de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.

Voor meer informatie of als u geïnteresseerd bent, neem contact op met: Richard Dijk, rdijk@badminton.nl, 06-54703445.