Arrow
Arrow

Mixkoppel Piek/Tabeling begint jacht op titelprolongatie tegen Frans duo

Titelverdedigers Robin Tabeling en Selena Piek nemen het in de eerste ronde van het gemengddubbel op de Yonex Dutch Open op tegen het Franse duo Aymeric Tores/Emilie Vercelot. Hun grootste uitdagers Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby (2) starten tegen een Pools koppel.

Vrouwenenkel
In het vrouwenenkel speelt Soraya de Visch Eijbergen (6) in de eerste ronde tegen de ongeplaatste Mexicaanse Vanessa Karmine Villalobos Vazquez. Gayle Mahulette (9) neemt het in haar eerste wedstrijd op tegen Lauren Lam (VS).

Mannenenkel
Aram Mahmoud begint de Yonex Dutch Open in het kwalificatietoernooi tegen de Indiër Aryamann Tandon. Titelverdediger Ajay Jayaram (India) opent zijn campagne tegen Bernardo Atilano uit Portugal

Mannendubbel
In de eerste ronde van het mannendubbel staan Noah Haase en Alex Vlaar tegenover de als tweede geplaatste Ieren Joshua Magee/Paul Reynolds. In het kwalificatietoernooi komen nog drie Nederlandse duo’s in actie.

Vrouwendubbel
In het vrouwendubbel zien we vier Nederlandse koppels en een Nederlands-Belgisch duo in het hoofdtoernooi. Het nieuwe koppel Cheryl Seinen/Debora Jille wacht in de eerste wedstrijd een pittig duel tegen de nummers drie van de plaatsingslijst uit Denemarken, Natasja P. Anthonisen/Clara Graversen.

Bekijk hier de gehele loting.