Arrow
Arrow

Masterclass Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Komt het werk binnen jouw vereniging vaak op dezelfde schouders terecht of heeft jouw vereniging een tekort aan vrijwilligers? Wil jij in een korte periode het imago rondom het vrijwilligerswerk binnen de vereniging verbeteren? En vind jij dat vrijwilligerswerk vanzelfsprekend moet zijn?

 

Dan is de masterclass “Méér vrijwilligers in kortere tijd” wellicht iets voor jou! Deze titel klinkt misschien als een onwaarschijnlijke punchline… Maar, dat is het niet! Integendeel! De methode heeft in de afgelopen 8 jaar bij ruim 1200 verenigingen al meer dan 50.000 vrijwilligers opgeleverd! Succes verzekerd! Na het volgen van deze masterclass in december 2018 heeft BC Maasbree het aantal vrijwilligers verdubbeld! Lees er hier meer over.

 

Tijdens deze masterclass neemt Koen Berends (Manager Verenigingsondersteuning) je mee in de stappen die je kunt zetten om succesvol vrijwilligers te werven én te behouden. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een compleet stappenplan om zelf mee aan de slag te gaan.

 

Hulp nodig in de uitvoering?

Naast de masterclass biedt Badminton Nederland in samenwerking met Team sportservice ook de cursus “Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd” aan. Indien je na de masterclass besluit om dit traject te volgen wordt je bij het uitvoeren van iedere stap ondersteund met materialen en coaching. Tijdens de masterclass ontvang je meer informatie over de cursus.

 

Waar en wanneer

De masterclass vindt plaats op woensdag 9 oktober van 20:00-21:30u. De locatie is het Topsportcentrum Almere, Pierre de Coubertinplein 4, 1362 LB Almere

 

Iedere deelnemer ontvangt een gratis ticket voor de Yonex Dutch Open zodat je voor en na de masterclass naar de wedstrijden kunt kijken!

 

Aanmelden

Wacht niet te lang met aanmelden van vol=vol! Klik hier  om je direct aan te melden.

Tip! Kom samen met een collega uit je vereniging. Zo neem je nog meer informatie mee en kun je ook samenwerken in de uitvoering.