Arrow
Arrow

Bochane Autoverhuur vervoersponsor Yonex Dutch Open en Outdoor Badminton Festivals

Bochane Autoverhuur vervoersponsor Yonex Dutch Open en Outdoor Badminton Festivals

Badminton Nederland is verheugd dat Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur zich, na een eerste samenwerking in 2018, als vervoerspartner voor de komende 3 jaar heeft verbonden aan de Yonex Dutch Open, het grootste internationale badminton evenement in Nederland. En voor 2019 zijn zij ook vervoerspartner voor de Outdoor Badminton Festivals, waarvan door Badminton Nederland 12 verspreid door Nederland worden georganiseerd.

Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur leveren voor de Yonex Dutch Open de personenbussen die nodig zijn om de spelers, coaches en wedstrijdfunctionarissen tussen Schiphol, Topsportcentrum Almere en het NH Hotel in Naarden te vervoeren. Op de drukste dagen rijden er 5 personenbussen rond. Voor de Outdoor Badminton Festivals leveren zij een bakwagen die ingezet gaat worden voor het transport van allerlei festivalmaterialen.

‘Wij zijn erg verheugd met Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur als vervoersponsor. Tijdens en in aanloop naar de Yonex Dutch Open en de Outdoor Badminton Festivals zullen er leuke acties worden gedaan gericht op de deelnemers en bezoekers van deze activiteiten’, aldus Barbara Mura, Directeur Badminton Nederland.

‘Met het verbinden van onze naam als mobiliteitspartner van Badminton Nederland (Yonex Dutch Open en Outdoor Badminton Festivals ) willen we graag meer naamsbekendheid creëren in de regio waar wij als Bochane en Basis vertegenwoordigd zijn en niet alleen dat. Sporten is ook heel erg gezond voor iedereen. Als we door deze evenementen meer bekendheid kunnen geven aan de badmintonsport waardoor meer mensen gaan sporten, zowel indoor als outdoor, dan is dat voor ons ook een succes! Uiteraard hopen wij veel bezoekers op onze vestigingen te mogen verwelkomen die gebruik gaan maken van de aangeboden kortingacties rondom de badmintonevents waar wij betrokken zijn’, aldus Erwin Pels, Commercieel Manager Bochane Autoverhuur

Voor het huren van auto’s en personenbussen bij Bochane Autoverhuur en Basis Autoverhuur, kijk op www.bochaneautoverhuur.nl of www.basisautoverhuur.nl

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om partner te worden van de Yonex Dutch Open, klik hier.

Op de foto: Barbara Mura, Directeur Badminton Nederland en Erwin Pels, Commercieel Manager Bochane Autoverhuur.

Foto Badminton Nederland